roke

Poslovna darila

Naredite svoje podjetje prepoznavno s ponudbo naših poslovnih daril in jih obogatite z dotiskom grafične podobe vašega podjetja.

                           

majica

Promocijski tekstil

Velik izbor majic in puloverjev za promocijo in uporabo v vaših podjetjih z možnostjo dotiska.

 

majica

Tisk unikatov

Potrebujete darilo za rojstni dan, poroko, poživitev zabave? Nudimo vam tisk unikatnih, zabavnih majic ali puloverjev.

 

tiskalnik

Tiskanje

Tiskamo plakate in fotografije do formata B0. Izdelujemo rolo panoje, reklamne transparente, talne in stenske grafike.

cerada2

Transparenti

Izstopajte iz množice s personaliziranimi banerji, ki bodo privabili pozornost novih strank in jasno komunicirali vašo blagovno znamko.

nalepke-tisk

Izdelava nalepk

Izdelujemo nalepke v po meri določenih velikostih z namenom idetifikacije ali organizacije, za podjetja in domač uporabo

banner2

Roll-up panoji​

Roll-up baneri so učinkovita rešitev za promocijo vašega podjetja na dogodkih. Z enostavnim sistemom so postavljeni v samo nekaj sekundah in zagotavljajo impresiven izgled vaših reklamnih sporočil.

UV-tisk-2

UV Tisk

Flatbed tiskalnik tiska na ravne površine, kot so majhna promocijska darila, rokovniki, steklene ali pleski trojefe. Zagotavlja visoko kvaliteten barvni tisk. Primeren za industrijske in komercialne aplikacije, kot so tiskanje na unikatna darila ali večje serije izdelkov.

Arhitekturni-načrti

Arhitekturni načrti

Tiskamo arhitekturne načrte formata do B0 na papir ali PVC, kar naredi načrte odporne na vlago in blato. Arhitekturni načrti so ključni za uspešno gradnjo objektov in zagotavljajo natančen in podrobno oblikovan plan za izvedbo vašega projekta..